Bedste Løbe App - Her Er Listen Med De Bedste

Pixabay

Hvis du vil have bare lidt overblik over dine løbetider, distancer og en lang række andre ting, som du kan bruge til at måle dine fremskridt og din udvikling på, så er du nødt til at have en løbe-app. Men hvilken er den bedste løbe-app?

Her gennemgår vi en række af de mest populære løbe-apps, så du kan få en oversigt over de bedste løbe-apps. Der er altid individuelle præferencer og behov, der spiller ind i forhold til, hvilken man synes er den bedste løbe-app.

De bedste løbe-apps

 1. RunKeeper
 2. Couch-to-5k
 3. Endomondo
 4. Zombies, Run
 5. Nike+ Running
 6. Running For Weight Loss
 7. 21 K Runner
 8. Runmeter
 9. Charity Miles
 10. Strava
 11. Shft.Run
 12. Sweatcoin
 13. Frontrunner

Som du sikkert kan se ud fra listen, så er der løbe-apps til en lang række formål. Det er derfor en god ide, at du først og fremmest tænker lidt over, hvorfor du løber og hvad du vil bruge en løbe-app til, inden du downloader en.

Endomondo er blandt de mest populære og er en all-round-klassiker hos mange løbere. 

På listen finder du både gratis apps men også løbe-apps, der koster penge. Er du i tvivl om, hvilke behov du har til en løbe-app, så bør du begynde med en af dem, der gratis kan downloades. Så kan du gratis finde ud af, hvilke behov og ønsker du har til en løbe-app, inden du vælger at betale for en.

De fleste løbe-apps kan downloades til både iPhone og Android-mobiler, så du behøver ikke frygte systemskift eller andre udfordringer, da dataen i mange af dem er gemt via cloud-løsninger.

Dette indlæg er udarbejdet med økonomisk støtte fra avXperten. Der kan du blandt mange andre ting, eksempelvis bestille iPhone cover til trådløs opladning. Tak til avXperten det betyder meget for os.