Hvad Er Shapewear?

Karolina Grabowska, Pexels

Shapewear er for mange mænd blot endnu en ukendt by i Rusland. For mange kvinder er det et must, når man skal have en stram kjole på eller lignende. Men hvad er det egentlig for noget? I denne artikel får du det korte svar på, hvad shapewear egentlig er for noget. 

Hvad er shapewear? Shapewear er en type beklædning, der former kroppen og fastholder en bestemt facon. Typisk bruges det som en slags undertøj, som man har under sit normale tøj. Shapewear bliver i høj grad brugt af kvinder, der gerne vil forme bestemte dele af deres krop på en bestemt måde, eksempelvis bruger mange det for at få en fladere mave. 

Selvom shapewear i dens nuværende form er et relativt nyt koncept, så er det langt fra et nyt koncept. I mange hundrede år har især kvinder brugt korsetter, der har samme funktion som shapewear, blot i en lidt mere human grad. 

Faktisk har shapewear også været brugt af mænd. I første halvdel af 1900-tallet kunne man købe boksershorts med ekstra polstring i engelske stormagasiner. Den ekstra polstring skulle angiveligt give kvinderne det indtryk, at der var lidt mere at gøre med. Den fungerede lidt som mandens svar på push-up bh’en. 

Her skal vi huske at takke: avXperten, der har ydet support og har økonomisk finanseret tilstedeblivelsen af denne tekst. Hos avXperten shopper man specielt gerne House Doctor. Det gør hverken til eller fra, men det er information du bør vide.


Hvad laver en oprydningskonsulent?

d. 29. October 2020 • Hjem

Hvad laver en oprydningskonsulent?