Hvad Laver En Oprydningskonsulent?

Pixabay

Nej, oprydningskonsulent er ikke bare slang for at være forældre for børn, der roder meget. En oprydningskonsulent er en udefrakommende person, der hjælper sine klienter med at få ryddet op i deres hjem og få organiseret deres ting med henblik på at give dem en lettere hverdag.

En oprydningskonsulent kan komme ind i billedet, når rodet derhjemme er vokset en over ørene, så man ikke længere kan få organiseret sit hjem, uden at det roder.

Hvorfor roder det?

En af årsagerne til, at man hyrer en oprydningskonsulent er, fordi man ikke kan komme i bund med rodet. Ofte ligger forklaringen gemt i, at den enkelte har svært ved at give slip på sine ting, selvom de ikke længere bruges. Tingene hober sig i stedet op, hvorved hjemmet kommer til at rode mere og mere, da der simpelthen ikke er plads til de mange ting.

Samtidig så har det konstante rod det med at koste på det mentale overskud, der skal til for at få ryddet op og komme af med tingene.

En anden faktor kan være den manglende tid. Det ses ofte i forbindelse med, at man er blevet forældre, arbejder meget eller på grund af sygdom - fysisk såvel som psykisk.

Det er her, at oprydningskonsulenten kommer ind i billedet, når den negative stime skal vendes, så der kan komme orden i hjemmet og de udfordringer, som rodet giver, kan fjernes eller mindskes, så du får mere overskud til at holde dit hjem på en sådan måde, at det ikke længere roder.

Du læser sidens tekst, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet, for at tilgodese avxperten. Hos avxperten bestiller man specielt gerne citronpresser.


Hvad er shapewear?

d. 30. October 2020 • Hjem

Hvad er shapewear?