De Bedste Familiehunde

Pixabay

Det er både hyggeligt og dejligt at have en hund i familien, men nogle hunde egner sig bare bedre til det lidt hektiske liv, der udspiller sig i børnefamilier. Derfor er det værd at overveje, hvilken race man anskaffer sig, inden man køber en hund som børnefamilie.

Vi har lavet en liste over nogle af de mest familie- og børnevenlige hunderacer, som både elsker at lege, være sammen med hele familien og ikke mindst kan trives med en smule kaos og gang i huset.

Mopsen

Selvom den snorker, så er den også enormt sød. Den er faktisk også en smule doven, så hvis du engang imellem ikke lige har masser af tid til at gå verdens længste tur, så gør det ingenting.

Beagle

En beagle er perfekt til familien, som bruger masser af tid på motion og på at være ude i naturen. Den er mellem i størrelsen, og er oprindeligt avlet som jagthund. Generelt er den både blid og sød, men også en enormt god vagthund.

Labrador Retriever

Den klassiske familiehund, som har været den mest populære i efterhånden mange år. Den er altid glad, elsker at lege, enormt tålmodig og god til børn. En labrador elsker generelt bare at være sammen med sin familie.


3 Gode børnefødselsdag ideer

d. 02. November 2021 • Familie

3 Gode børnefødselsdag ideer

Gratis oplevelser med børn

d. 22. February 2021 • Familie

Gratis oplevelser med børn

Liste: Børnevenlige hunderacer

d. 11. February 2021 • Familie

Liste: Børnevenlige hunderacer

Hvem er Lisbeth Wulff?

d. 27. October 2020 • Familie

Hvem er Lisbeth Wulff?