3 Gode Børnefødselsdag Ideer

Pixabay

#1 Vælg et tema 

Det kan være meget nemmere at vælge sjove og spændenden aktiviteter hvis du vælger et tema til din fest, så lege kan bære præg af temaet.

Tema ideer kan blandt andet være, pirater, prinser og prinsesser, jungle, Disney, undervands tema, superhelte, dinosaur og så meget andet, kun fantasien sætter grænser her. 

#2 Vælg menuen

Selv mad kan udvælges ud fra temaet hvis du er lidt kreativ, men er det for uoverskueligt, så er en simpel buffet altid et stort hit hos børn. 

Til en buffet kan der blandt andet være, pizzasnegle, pølsehorn, sandwiches, spaghetti kødsovs, frikadeller, fiskepinde, pommes fritter, salat/ grøntsagsstænger og meget andet.

Du må selvfølgelig ikke glemme desserten, hvor du selvfølgelig aldrig går galt i byen med en kage, men du kan også lave mange andre sjove ting. 

Isvaffel buffet er især en god ide om sommeren, hvor hvert barn for en isvaffel som de kan fylde med den is de gerne vil have og så skal der selvfølgelig være guf og drys til.

#3 Lav en skattejagt

Skattejagt falder altid i god jord hos børn og der er så mange forskellige måder du kan lave skatte jagt på.

Børnene kan blandt andet løse det i hold eller hver især, med små poster.

Se om du ikke kan føre temaet fra fødselsdagen med ind i skattejagten. 

Det kan blandt andet være at skatten er guldmønter (chokolademønter) i en kiste hvis man har sørøvertema, det kan også være dinosaureræg (chokoladeæg) hvis man har dinosaur tema osv.

Denne tekst er udarbejdet, fremstillet og skrevet, i samarbejde med avXperten. Der kan du blandt andet købe en temaskine.


De bedste familiehunde

d. 25. March 2021 • Familie

De bedste familiehunde

Gratis oplevelser med børn

d. 22. February 2021 • Familie

Gratis oplevelser med børn

Liste: Børnevenlige hunderacer

d. 11. February 2021 • Familie

Liste: Børnevenlige hunderacer

Hvem er Lisbeth Wulff?

d. 27. October 2020 • Familie

Hvem er Lisbeth Wulff?