Gratis Oplevelser Med Børn

Pixabay

Man behøver ikke have kontoen fyldt med penge for at føle sig rig. Intet er mere værd, end mindeværdige minder med vores børn. 

Det gode ved børn er nemlig, at de er helt og aldeles ligeglade med, hvad ting koster. Der er masser af ting at lave i København med børn, også selvom man ikke har en krone på lommen.

Vi har lavet en liste over nogle af de bedste og sjoveste ting for børn at lave, som til gengæld ikke koster noget for de voksne.

Bondegårdsdyr

I Remiseparken kan du tage din børn med ud og lege på bondegårdslegeplads. Her kan dine børn kvit og frit få lov at klappe og se en masse dyr, heriblandt geder ponyer og grise. Hertil er der også en stor og sjov legeplads.

Børnebiograf

I Cinemateket kan du gratis komme ind til Børnebiffen en gang om måneden. Hver måned viser de en ny film, og du kan uden problemer gøre det til en sjov og hyggelig tradition at tage i børnebiffen hver måned.

Fælledparken

Fælledparken er fyldt med sjov og leg. Her finder du både skateparken, Trafiklegepladsen og Tårnlegepladsen. Alle ting er super sjove og populære hos børn, og du kan uden problemer få masser af time til at gå.

Du skal vide, at dette indhold er udviklet for Perlen Odense. Der kan du, udover mange andre ting, bestille diamantring. Når indhold tilgodeser Perlen Odense, kan vi ikke sige at det derfor er upartisk, deraf marketet.


3 Gode børnefødselsdag ideer

d. 02. November 2021 • Familie

3 Gode børnefødselsdag ideer

De bedste familiehunde

d. 25. March 2021 • Familie

De bedste familiehunde

Liste: Børnevenlige hunderacer

d. 11. February 2021 • Familie

Liste: Børnevenlige hunderacer

Hvem er Lisbeth Wulff?

d. 27. October 2020 • Familie

Hvem er Lisbeth Wulff?