Liste: Børnevenlige Hunderacer

Pixabay

Hunden er som bekendt kendt for at være menneskets bedste ven. Derfor vil rigtig mange børnefamilier gerne have en hund, der kan indgå i familiens dagligdag og bringe glæde og liv i huset. Nogle hunde egner sig selvfølgelig bedre til et til tider hektisk familieliv end andre, hvor især mindre børn kan udfordre en hunds grænser og tålmodighed.

For at hjælpe dig lidt på vej i forhold til, hvilke racer, der er særligt velegnede til børnefamilier, så har vi lavet denne liste over hunderacer, der er mest børnevenlige.

1. Golden Retriever

På en klar førsteplads finder vi Golden Retriever, der er den perfekte familiehund. Den er ekstremt social, elsker fysisk aktivitet og er uhyre tålmodig.

2. Newfoundlænder

Selvom den er meget stor, så er det stadig en fantastisk familiehund, der elsker at lege med alle i familien, er meget kærlig og social og perfekt som krammebamse.

3. Cocker Spaniel

En Cocker Spaniel er noget af det mest loyale, man finder i verden. Den vil simpelthen elske at være en del af det fællesskab, som familien er. Herudover er den også meget beskyttende over for alle medlemmer af familien.

4. Border Collie

En Border Collie er social, fyldt med energi og med kærlig af sind. Alle ting, der gør den ideel til at indgå i et fællesskab med børn.

5. Labrador

Formentlig den mest populære hund i Danmark. Den er voldsomt legesyg, altid glad og elsker at være sammen med familien.


3 Gode børnefødselsdag ideer

d. 02. November 2021 • Familie

3 Gode børnefødselsdag ideer

De bedste familiehunde

d. 25. March 2021 • Familie

De bedste familiehunde

Gratis oplevelser med børn

d. 22. February 2021 • Familie

Gratis oplevelser med børn

Hvem er Lisbeth Wulff?

d. 27. October 2020 • Familie

Hvem er Lisbeth Wulff?