Hvem Er Lisbeth Wulff?

Pixabay

Hvem er Lisbeth Wulff? Lisbeth Wulff skuespiller og manuskriptforfatter, der blandt andet er kendt for sine roller i populære tv-serier som Anna Pihl, Forbrydelsen, Borgen og for sin medvirken i satireshowet Live fra Bremen.

Lisbeth Wulff modtog i 2011 en Robert-nominering for bedste kvindelige skuespiller for hendes medvirken i DR's satureserie I Hegnet. 

Forfatter og skuespiller

Det er ikke kun foran kameraet, at Lisbeth Wulff har været aktiv igennem tre årtier. Hun udgav i 2017 bogen Du forstår ikke din egen mor, hvori hun via telefonsamtaler fra Rytteriet mellem Tine og mor fortæller en både sjov og rammende historie om det at være nogens mor og datter, samtidig med at man forsøger at holde styr på drømme og de mange udfordringer, der kommer i livet som forældre og barn.

Lisbeth Wullf, der er født i 1972,  er oprindeligt uddannet skuespiller på Skuespillerskolen ved Århus Teater. Udover de mange medvirkender i danske tv-serier og film, så har hun også været engageret i en lang række teaterforestillinger - herunder også på Det Kongelige Teater.

I 2017 var Lisbeth Wulff senest aktuel på det store lærred, da hun spillede med i filmen Aldrig mere i morgen, der var instrueret af Erik Clausen og Bodil Jørgensen. Her spillede hun den mindre rolle som journalisten Johanne.

Den danske skuespiller og forfatter blev i 2010 gift med Rasmus Botoft, som hun inden da havde sønnem Willi sammen med. Parret har dannet par i mere end 20 år, idet de fandt sammen på teaterskolen i Århus tilbage i 1997.


3 Gode børnefødselsdag ideer

d. 02. November 2021 • Familie

3 Gode børnefødselsdag ideer

De bedste familiehunde

d. 25. March 2021 • Familie

De bedste familiehunde

Gratis oplevelser med børn

d. 22. February 2021 • Familie

Gratis oplevelser med børn

Liste: Børnevenlige hunderacer

d. 11. February 2021 • Familie

Liste: Børnevenlige hunderacer