Bedste Slankekur 2020

Pixabay, Shutterbug75

Der findes et utal af slankekure og hvilken jungle med opskrifter, motion, hvad man må spise eller hvad man ikke må spise, når man begynder at søge rundt på forskellige websider. Hvilken en skal man dog vælge?

Umiddelbart er det enormt heldigt, hvis du vælger den rigtige slankekur første gang. Mange kvinder, og mænd for den sags skyld, når igennem flere, inden de finder den rigtige og jeg forstår godt, hvorfor man mister motivationen, hvis den første, anden eller tredje slankekur ikke virker. 

Den slankekur jeg dog har hørt, at mange mænd og kvinder har haft succes med er Sense. Denne kur er blevet meget succesrig og handler om, at der er visse "kasser" inden for et måltid, der skal være opfyldt. Man skal ikke måle i gram eller noget, der har med en vægt at gøre. Det er efter håndfulde, altså din egen hånd hvor du måler. Og det er heller ikke fordi kuren handler om grøntsager, ingen kulhydrater og ingen sukker. På en ganske almindelig tallerken skal der være lidt af hvert, så både grønt, kød og fedt. Og så er der ingen begrænsninger på, hvor meget du må spise af det ene eller det andet, så længe du holder dig til dine håndfulde.

"Falder du i" som man siger, og måske har en aften, hvor slikskålen lige er ekstra interessant, er det ingen skam i denne slankekur. Du skal 'bare' sige pyt og op på hesten igen.

Personerne bag Sense siger selv, at hvis du ved, at du skal ud om aften eller skal til et arrangement, hvor du ikke kan følge dine håndfulde, er det okay at spise uden de store restriktioner eller du kan vælge at "spare" lidt på de andre måltider, så kalorierne ikke stikker helt af.

Det er selv en kur, jeg har fulgt tidligere og jeg synes klart, det er den nemmeste og mest overskuelige. 

Skiltet øverst viser, at dette tekstindlæg er skrevet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Find et stort udvalg af produkter hos Perlen Odense webshop, eksempelvis Sif Jakobs eller et utal af andre smykker.


Børnefødselsdag kager

d. 10. May 2022 • Beauty

Børnefødselsdag kager

Hvad er detox kuren

d. 08. June 2021 • Beauty

Hvad er detox kuren

Hvad er ansigtsvoks?

d. 12. May 2021 • Beauty

Hvad er ansigtsvoks?

Hvad er en foundation

d. 12. May 2021 • Beauty

Hvad er en foundation

Hvad er en bodyscrub?

d. 12. May 2021 • Beauty

Hvad er en bodyscrub?

Børnefødselsdag lege

d. 12. November 2020 • Beauty

Børnefødselsdag lege

Hvad er tørshampoo?

d. 06. November 2020 • Beauty

Hvad er tørshampoo?