Hvad Er Ansigtsvoks?

Raphael Lovaski - Unsplash

Har du dun i ansigtet, som du gerne vil af med, så kan du bruge ansigtsvoks. Der findes forskellige hårfjerningsmetoder til at fjerne det uønsket hår. Ansigtsvoks findes i sugaring og i hårdvoks. Der er stor forskel på de to vokstyper. Sugaring er en meget skånsom ansigtsvoks, da produktet indeholder naturlige ingredienser, og som huden kender i forvejen. Hvis du har en sart, sensitiv eller tør hud er sugaring et godt valg, da huden ikke bliver irriteret yderligere.

En anden metode til ansigtsvoks er hårdvoks. Det er nok den mest kendte metode at fjerne de uønsket hår, der måtte være i ansigtet. Her varmes voksen op i en voksvarmer, hvorefter den fordeles på området, og man lader hårdvoksen tørre ind i et par minutter, hvorefter det rives af. Denne type ansigtsvoks er nem at bruge, og fjerner effektive hårene. Dog er metoden lidt mere hård for huden. Der findes dog forskellige typer hårdvoks, hvor de alle indeholder forskellige ingredienser. Her vil du ofte kunne finde en hårdvoks, der indeholder beroligende ingredienser.

Selvom du er på udkig efter ansigtsvoks, så kan ovenstående vokstyper også bruges på kroppen. Derfor kan du fjerne alt slags uønsket hår med ovenstående metoder.

Dette tekstindhold er udarbejdet med økonomisk støtte fra Signatura. Hos Signatura bestiller man specielt gerne ansigtsprodukter. Derfor er dette tekstindhold ikke upartisk.


Børnefødselsdag kager

d. 10. May 2022 • Beauty

Børnefødselsdag kager

Hvad er detox kuren

d. 08. June 2021 • Beauty

Hvad er detox kuren

Hvad er en foundation

d. 12. May 2021 • Beauty

Hvad er en foundation

Hvad er en bodyscrub?

d. 12. May 2021 • Beauty

Hvad er en bodyscrub?

Bedste slankekur 2020

d. 13. November 2020 • Beauty

Bedste slankekur 2020

Børnefødselsdag lege

d. 12. November 2020 • Beauty

Børnefødselsdag lege

Hvad er tørshampoo?

d. 06. November 2020 • Beauty

Hvad er tørshampoo?