Børnefødselsdag Kager

diapicard, Pixabay

Er det blevet din tur til at afholde en børnefødselsdag?

Mange forældre gruer lidt for den kommende fødselsdag, da det ikke mindst er en stor dag for dit barn. Her skal alt næsten være planlagt inden til mindste deltalje, da dagen herefter afløber noget lettere og med ro i sindet.

Et af de store spørgsmål ved sådan en begivenhed er, om du kan styre hele flokken og om de kan opføre sig nogenlunde ordentlig. Og om du har kager og saft nok.

Jeg har lige afholdt en børnefødselsdag for hele klassen, hvor der i klassen er 19 drenge og 5 piger..... Ikke nok med det, har jeg selv en pige og prøvede på at overtale hende til at afholde dagen med udelukkende pigerne, da vi så kunne tage på en tur og måske på Café og få kage og varm kakao. 

Desværre nej, pigen insisterede på at hele klassen skulle med og at de skulle spille fodbold, hvor det indbefattede en fodboldkamp med medaljer.

Derfor valgte vi at afholde fødselsdag i Fodboldfabrikken her i Odense, hvor vi kunne være også selvom vejret skulle blive dårligt. Alt gik lige som det skulle og det var en fantastisk dag.

Her havde jeg valgt at bage en drømmekage, da det kan næsten alle lide og havde købt boller til som jeg smurte med smør og pålægschokolade.

Personligt tror jeg, at børn er ligeglade med hvilken kage de får serveret, bare det er sødt og bagt med kærlighed.

Ovenstående indhold var skrevet med støtte fra Perlen Odense. Hos Perlen Odense finder du en lang række lækre produkter - eksempelvis: Dagmarkors. Dette gælder ovenstående indhold - tak for dette.


Hvad er detox kuren

d. 08. June 2021 • Beauty

Hvad er detox kuren

Hvad er ansigtsvoks?

d. 12. May 2021 • Beauty

Hvad er ansigtsvoks?

Hvad er en foundation

d. 12. May 2021 • Beauty

Hvad er en foundation

Hvad er en bodyscrub?

d. 12. May 2021 • Beauty

Hvad er en bodyscrub?

Bedste slankekur 2020

d. 13. November 2020 • Beauty

Bedste slankekur 2020

Børnefødselsdag lege

d. 12. November 2020 • Beauty

Børnefødselsdag lege

Hvad er tørshampoo?

d. 06. November 2020 • Beauty

Hvad er tørshampoo?