Børnefødselsdag Lege

Pixabay, chriskeller

Hvad skal vi lege til den kommende børnefødselsdag?

Ja, den er svær, da der er rigtig mange forskellige lege at vælge imellem. Mine favoritter lege ser du listet herunder.

1. Har du adgang til en have, så kan jeg varmt anbefale at leje en hoppeborg. Der er simpelthen ikke noget så dejligt som at se alle ungerne hoppe rundt og have en dejlig tid sammen.

2. Ballondans er også en god leg til en børnefødselsdag og den er nem at afvikle. Det eneste du behøver er en god pose balloner og en garnnøgle til at binde om børnenes ankler. Alt efter alderen på gæsterne kan de måske endda selv puste ballonerne op.

3. En leg jeg altid godt har kunnet lide er stopdans, ikke fordi jeg er så god til at stå stille, men fordi jeg elsker musik og synes det er sjovt at danse. Her skal der heller ikke meget til udover en lille gave til vinderen.

4. Skattejagt er også blandt favoritterne, dog kræver den en anelse mere arbejde, da der her skal udarbejdes et skattekort, som viser vejen frem til skatten. Denne ska selvfølgelig bestå af en hel masse lækre guldmønter.

For at hente inspiration til denne artikel har jeg adspurgt min sidemand og hun foreslog stilleleg! Den er også god, hvis man er ved at få pip over de mange unger og deres til tider høje stemmer. Den kan måske også kombineres med en afart af stopdans, altså uden musik. Så det blot gælder om at sidde helt stille og ikke sige en lyd.

Dette indhold er udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Der kan du blandt mange andre ting, eksempelvis shoppe Christina Watches. Tusind tak for støtten, siger vi.


Børnefødselsdag kager

d. 10. May 2022 • Beauty

Børnefødselsdag kager

Hvad er detox kuren

d. 08. June 2021 • Beauty

Hvad er detox kuren

Hvad er ansigtsvoks?

d. 12. May 2021 • Beauty

Hvad er ansigtsvoks?

Hvad er en foundation

d. 12. May 2021 • Beauty

Hvad er en foundation

Hvad er en bodyscrub?

d. 12. May 2021 • Beauty

Hvad er en bodyscrub?

Bedste slankekur 2020

d. 13. November 2020 • Beauty

Bedste slankekur 2020

Hvad er tørshampoo?

d. 06. November 2020 • Beauty

Hvad er tørshampoo?