Hvad Er En Foundation

Manu Camargo - Unsplash

En foundation findes i flere forskellige typer - både fast, løs og flydende. Det handler derfor om, at du vælger den, du har tålmodighed til. De kan dog også noget forskelligt hver især. Det kan ses på dækningsevnen.

Foundation er en farvet creme, der bruges efter din dagcreme. En foundation bruges til at få en ensartet farve i huden, og er med til at minimere synligheden af rødme, urenheder eller ar. Du får derfor en hud, der ser mere fejlfri ud ved brug af foundation.

Det er vigtigt, at du finder en foundation, der er ikke-comodogen. Er din foundation comodogen, kan du have tendens til urenheder, da en comodogen er tilstoppende for porerne. Din hud får derfor ikke luft eller bliver hydreret, når du bruger din foundation. Et godt tip til at teste om din foundation er comodogen er:1. Tag lidt foundation ud i din håndflade2. Tag lidt vand og forsøg af blend din foundation og vandet sammen3. Skiller foundationen og vandet fra hinanden, og du skal bruge tid på at blende det sammen, så er din foundation comodogen - altså tilstoppendeNogle hudtyper kan godt tåle de comodogene produkter og andre kan ikke. Du er derfor nødt til at prøve dig frem. Har du tendens til urenheder, anbefaler vi, at du forsøger dig med en ikke-comodogen foundation.

En foundations farve vælges på baggrund af din egen hudfarve. Hvis du er i tvivl om din farve, kan du forsøge at bruge noget foundation på din kæbekant. Vælge aldrig din foundation for mørk, da det giver en kant rundt i ansigtet. Hellere en for lys foundation end en for mørk.

En sidste ting du skal tage stilling til er din hudtype. Det er vigtigt, at du vælger en foundation, der passer til din hudtype. Så har du for eksempel en tør hudtype, så bør du vælge en foundation, hvor der også er masser af fugt i. Din foundation ligger flottest, hvis du vælger den, der passer til din hudtype samt den rigtige farve.

Vi takker Signatura for deres støtte til denne tekst. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og finde ansigtscreme. Det årsagen til at Signatura får omtale i denne tekst.


Børnefødselsdag kager

d. 10. May 2022 • Beauty

Børnefødselsdag kager

Hvad er detox kuren

d. 08. June 2021 • Beauty

Hvad er detox kuren

Hvad er ansigtsvoks?

d. 12. May 2021 • Beauty

Hvad er ansigtsvoks?

Hvad er en bodyscrub?

d. 12. May 2021 • Beauty

Hvad er en bodyscrub?

Bedste slankekur 2020

d. 13. November 2020 • Beauty

Bedste slankekur 2020

Børnefødselsdag lege

d. 12. November 2020 • Beauty

Børnefødselsdag lege

Hvad er tørshampoo?

d. 06. November 2020 • Beauty

Hvad er tørshampoo?