Hvad Er En Bodyscrub?

Diana Akhmetianova - Unsplash

En bodyscrub bør at være en del af din ugentlige krops hudplejerutine. Huden er kroppen største organ, og en bodyscrub har flere forskellige fordele for kroppen.

Vi har alle døde hudceller, der ligger på hudens overflade, som er vigtige at få fjernet 1-2 gange ugentligt. Hvis ikke vi får peelet huden, så vil der ligge skidt, snavs og bakterier på hudens overflade, og derved blokerer for huden. Det vil betyde, at vi har større tendens til urenheder, grå, trist og mat hud.

Ikke nok med at en bodyscrub fjerner de døde hudceller, og giver huden luft, så er en peelingen også med til at stimulere blodcirkulationen. Når du peeler sætter du gang i blodcirkulationen, og det har en opstrammende effekt på huden.

En bodyscrub findes både som en mekanisk og enzymisk peeling. Der er stor forskel på de to peelinger, og du skal vælge den bodyscrub, der passer til din hud.

En mekanisk peeling indeholder korn, og her skal du selv arbejde med produktet. Det vil sige, du skal skrubbe huden. Det er meget vigtigt, hvis du bruger en mekanisk peeling, at du ikke peeler for hårdt, da det kan give små slibeskader på huden. Vær derfor forsigtig, når du bruger en mekanisk peeling. Efter en mekanisk peeling føles huden dejlig blød og ren.

En bodyscrub med enzymer er mere skånsom for huden. Her fordeler du nemlig bare produktet på huden, og så arbejder produktet for dig. Enzymerne opløser de døde baktierer, skidt, snavs og hudceller der måtte sidde på hudens overflade. Derefter kan du skylle peelingen af igen, og du har en dejlig blød hud.

For at få det optimale resultat med din bodyscrub, så er det vigtigt, at du bruger den 1-2 gange ugentligt i badet. Din hud vil være blød, smidig, ren og have glød efter en bodyscrub. Ikke mindst så optager du din bodylotion efterfølgende meget bedre.

Dette indlæg er bragt og udgivet i samarbejde med Signatura. Hos Signatura finder du en lang række lækre produkter - eksempelvis: bodyscrub. Heraf markatet på indhold.


Børnefødselsdag kager

d. 10. May 2022 • Beauty

Børnefødselsdag kager

Hvad er detox kuren

d. 08. June 2021 • Beauty

Hvad er detox kuren

Hvad er ansigtsvoks?

d. 12. May 2021 • Beauty

Hvad er ansigtsvoks?

Hvad er en foundation

d. 12. May 2021 • Beauty

Hvad er en foundation

Bedste slankekur 2020

d. 13. November 2020 • Beauty

Bedste slankekur 2020

Børnefødselsdag lege

d. 12. November 2020 • Beauty

Børnefødselsdag lege

Hvad er tørshampoo?

d. 06. November 2020 • Beauty

Hvad er tørshampoo?