Bedste Slankekur 2021

Pixabay

Hvilken slankekur er den bedste slankekur i 2021? Hvis du allerede nu har planer om at begynde på en slankekur i 2021, så er der en kur, som aldrig slår fejl. Det er den klassiske med at lette numsen fra sofaen og lukke munden for dit indtag af usunde fødevarer.

Luk munden og let røven har aldrig været en populære kur, men den er og bliver den bedste slankekur - også i 2021. Mens de fleste slankekure forsøger at køre på bestemte koncepter og konkrete fødevaregrupper, så giver denne slankekur dig mulighed for stor fleksibilitet - du skal bare være indstillet på, at regningen for usund kost betales med motion.

Sådan får du den bedste slankekur i 2021

Glem alt om at faste i flere dage om ugen eller kun at må spise bestemte typer fødevarer. Du skal derimod koncentrere dig om at sammensætte en sund og nærende kost, som giver dig mellem 2000 og 2500 kalorier om dagen. 

Her er det vigtigt, at grøntsager og magert kød spiller en stor rolle af din kost, mens fedtholdige produkter og kaloriebomber reduceres. Du skal dog også have lidt kulhydrater ind, men dette skal være en mindre del af din kost.

Spørg derudover for at spise løbende igennem hele dagen, så du hele tiden holder energien oppe. Det gør, at du har mentalt og fysisk overskud til at vælge de korrekte beslutninger, samtidig med at du ikke ender med store måltider, hvor du ender med at overspise, fordi du føler sult.

Læg dertil en række faste motionsvaner. Selv med et presset program, så har de fleste tiden til mindst en halv times intensiv motion om dagen. Kombinerer du disse to ting, så vil du opnå et løbende og varigt vægttab, så du ikke går op i vægt igen, som mange ofte gør, når de stopper med en kur.


Børnefødselsdag kager

d. 10. May 2022 • Beauty

Børnefødselsdag kager

Hvad er detox kuren

d. 08. June 2021 • Beauty

Hvad er detox kuren

Hvad er ansigtsvoks?

d. 12. May 2021 • Beauty

Hvad er ansigtsvoks?

Hvad er en foundation

d. 12. May 2021 • Beauty

Hvad er en foundation

Hvad er en bodyscrub?

d. 12. May 2021 • Beauty

Hvad er en bodyscrub?

Bedste slankekur 2020

d. 13. November 2020 • Beauty

Bedste slankekur 2020

Børnefødselsdag lege

d. 12. November 2020 • Beauty

Børnefødselsdag lege